You are currently viewing Schrijf je nu in voor het wetenschapscolloquium!

Schrijf je nu in voor het wetenschapscolloquium!

Ben jij een startende onderzoeker en loop je tegen moeilijke vraagstukken aan? Wil jij op een evidence-based wijze kunnen denken? Wil jij leren hoe je een onderzoek presenteert? Wil jij de discussie aangaan met andere VCMS-onderzoekers en verschillende experts binnen de chirurgie? Schrijf je dan nu in voor de pilot van het VCMS Wetenschapscolloquium!


 

Wil jij ook een knallende start kunnen maken als kersverse onderzoeker? Schrijf je dan nu in voor de plenaire sessie van het VCMS Wetenschapscolloquium! Op woensdag 23 juni van 19:30 tot 21:30 zullen dr. Vincent de Meijer en dr. Mostafa El Moumni, chirurgen en klinisch epidemiologen van het UMCG, twee online masterclasses verzorgen over Study Design en Basic Statistics at a Glance! In twee uur tijd zul jij kennismaken met de basisprincipes van de methodiek en statistiek binnen de chirurgie. Hoe beantwoord ik een onderzoeksvraag? Wat zijn de meest gebruikte statistische toetsen bij chirurgisch onderzoek? Dat en nog veel meer zul je leren op deze interactieve avond! 

Klik hier en schrijf je nu gratis in! 

Leave a Reply