You are currently viewing VERKOOP TICKETS SYMPOSIUM GESTART                   Surgical Limits: Pushing the Boundaries

VERKOOP TICKETS SYMPOSIUM GESTART Surgical Limits: Pushing the Boundaries

 • Post author:
 • Post category:2021-2022

Verkoop tickets symposium gestart! Ben jij iemand die ervan houdt om je grenzen aan te geven, iemand die de grenzen opzoekt of juist iemand die de grenzen verlegt? Dan ben je meer dan welkom bij dit landelijke symposium! De rode draad binnen het symposium is namelijk ‘Surgical limits’. Tijdens dit symposium zullen drie subthema’s besproken worden: ‘Letterlijke grenzen’, ‘Grenzen verleggen’ en ‘Grenzen opzoeken’. Bij de ‘Letterlijke grenzen’ kun je denken aan landsgrenzen en anatomische grenzen. Bij het thema ‘Grenzen verleggen’ zal ingegaan worden op welke manier de grens van de huidige anatomie kan worden verlegd. Als afsluiter zal het subthema ‘Grenzen opzoeken’ ingaan op waar de grens van opereren ligt, welke medisch-ethische, maar ook juridische kaders betrokken zijn bij het trekken van de chirurgische grenzen en hoe ver je kan gaan in de experimentele chirurgie. Kortom, een onbegrensd symposium dat je niet wilt missen! Meld je hier snel aan