You are currently viewing VCMS Wetenschapscolloquium kaartverkoop gestart!

VCMS Wetenschapscolloquium kaartverkoop gestart!

Wil jij als geneeskundestudent al wat extra tips en tricks krijgen voor het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek? Schrijf je dan nu in voor het VCMS Wetenschapscolloquium! In drie plenaire sessies behandelen we achtereenvolgens medische statistiek, academisch schrijven en het pitchen van onderzoek. Daarnaast krijg je bij het volgen van het programma toegang tot de E-learning: ‘Hoe stel ik een PICO op?’. Met deze drie interactieve sessies en de bijbehorende e-module ben je klaar om een knallende start te maken met onderzoek! Ga snel naar deze link om je in te schrijven!

Let op: het VCMS Wetenschapscolloquium is dit jaar alleen toegankelijk voor VCMS-leden.

Leave a Reply