You are currently viewing Kaartverkoop VCMS Summer School Surgical Limits is gestart!

Kaartverkoop VCMS Summer School Surgical Limits is gestart!

In de zomer van 2022 zal, in samenwerking met het landelijk bestuur, van 9 tot en met 11 juli de eerste Summer School van de activiteitencommissie van VCMS Nederland plaatsvinden, getiteld ‘VCMS Summer School: Future of Surgery’. Het belooft een interactief weekend te worden met meerdere masterclasses, workshops en netwerkactiviteiten. De dagen zijn ingedeeld in drie subthema’s, namelijk de kunstmatige werkelijkheid, de mogelijke omgevingen waarin de OK zich bevindt en de reserveonderdelen voor het lichaam, welke elk één dag beslaan. Hiernaast zal er ook een bijzondere parallelle sessie gevolgd worden, waarin studenten een dagdeel dissectie verrichten op snijzaal en een aantal uur een hecht workshop volgen. Alle aanwezigen krijgen niet alleen de kans om meer te weten te komen over de onderwerpen door te luisteren naar de sprekers, maar zullen dus ook (praktische) kennis opdoen door middel van kleinschalige workshops. Mis deze kans niet! OP = OP. Klik hier voor de kaartverkoop!

Leave a Reply