You are currently viewing Kaartverkoop VCMS Diner: SURGI-ART gestart!

Kaartverkoop VCMS Diner: SURGI-ART gestart!

VCMS DINER: SURGI-ART

Save the date: 4 juni 2022! Na een uitdagende periode met corona gerelateerde maatregelen, lijkt de maatschappij eindelijk meer open te gaan. Wij, als VCMS en VCMS Nederland bestuur, hebben het ontzettend gemist om met alle leden te praten en te netwerken na interessante lezingen. Heb je zin om na al het onderwijs samen met VCMS te genieten van een mooi diner, met dinerlezingen van veelbelovende sprekers, en daarna een mooi feest neer te zetten? Wij hebben er zin om het jaar op een geweldige manier afsluiten!

VCMS Diner ticket 53,00 euro
In het VCMS diner pakket zit een breed scala aan diverse culinaire gerechten, daarnaast krijgt ieder 3 consumptiemuntjes met keuze uit het bier, fris en huiswijn assortiment. Tevens zullen twee inspirerende sprekers dinerlezingen verzorgen tijdens het diner! Om de avond op een goede manier af te sluiten zal een dj komen draaien! Let op: tijdens het feest kan je alleen met pin betalen!

Leave a Reply