You are currently viewing Kaartverkoop Vaatchirurgie geopend!

Kaartverkoop Vaatchirurgie geopend!

Ben je een master geneeskundestudent en geen lid van de Master Academy van VCMS Nederland? Heb je daarnaast passie voor de vaatchirurgie en ben je benieuwd wat VCMS Nederland je zoal te bieden heeft? Schrijf je dan in voor deze unieke chirurgische dag op zaterdag 10 september in het Leiden Universitair Medisch Centrum!

Deze Master Academy dag zal in het teken staan van de opname tot ontslag van een vaat-gerelateerde patiënt. Wat komt er eigenlijk allemaal bij een opname kijken en hoe zorgen we ervoor dat het verblijf van de patiënt zo vlekkeloos mogelijk verloopt? Het ligt voor de hand dat er bij een operatie veel handelingen en afspraken nodig zijn, maar hoe verloopt zo een OK nou eigenlijk? Gedurende deze dag zal het volledige klinische beloop van de Aneurysma Aortae Abdominalis (AAA) aan bod komen, waarbij je te maken krijgt met bijzondere chirurgische vaardigheden!

Klik hier voor het gehele programma en de kaartverkoop!

Leave a Reply