De sponsoren van VCMS Nederland zijn van grote betekenis als het gaat om het realiseren van hoogstaand extracurriculair onderwijs voor chirurgisch georiënteerde geneeskundestudenten. Door het aangaan van samenwerkingen met (medische) bedrijven kunnen er een tal van masterclasses, workshops, symposia en netwerkactiviteiten worden georganiseerd voor zowel de VCMS-leden als externen. VCMS Nederland is haar sponsoren erg dankbaar voor het aangaan van een duurzame samenwerking.

Van Lanschot

Bij Van Lanschot staat financiële fitheid voorop en om die reden bieden ze in iedere fase van de medische loopbaan passende financiële oplossingen. Voor medisch studenten wordt er iedere woensdagochtend een financieel spreekuur georganiseerd waar je terechtkunt met vragen over bijvoorbeeld studieschuld, huisvesting en toekomstperspectief.

Augmedit

De missie van Augmedit is om behandeluitkomsten te verbeteren door de omslag te maken van 2D- naar 3D-beeldvorming. Dit doen zij met name door het ontwikkelen van augmented reality (AR) tools, zoals de Hololens, die gebruikt kunnen worden binnen de chirurgie.

Me-doc

Om als toekomstig arts of als ANIOS te blijven ontplooien en te blijven leren, biedt Me-doc een ontwikkeltraject aan. Hierbij staat persoonlijke begeleiding op de voorgrond, maar er vinden ook gezamenlijke onderwijsmomenten plaats. Het traject duurt zo lang als dat nodig is en wordt bepaald aan de hand van een ieder zijn/haar leercurve.

Pluskracht

Bij PLUSKRACHT detacheren ze enthousiaste, chirurgisch georiënteerde geneeskundestudenten om het personeelstekort op de OK te ondervangen. Dit doen zij door geneeskundestudenten een korte opleiding te geven over onder andere steriliteit en het assisteren bij een operatie. Vervolgens kunnen de PLUSKRACHTEN ingezet worden op verschillende functies in een ziekenhuis.

Anatomage

Anatomage is dé marktleider op het gebied van 3D-anatomie hardware en software en biedt op hoog niveau een ecologisch verantwoorde manier voor het visualiseren van de humane anatomie. Anatomage is gevestigd in zowel het onderwijs als in de gezondheidszorgsector en zorgt middels haar zeer innovatieve producten voor een transformatie van het ‘standaard’ bestuderen van de anatomie, het komen tot medische diagnoses en het bedenken van een behandelplan.

Sponsor worden van VCMS Nederland

Overweegt u als bedrijf of organisatie om sponsor te worden van VCMS Nederland? Neem dan een kijkje in onze sponsorbrochure, deze kunt u openen door hier te klikken.

Graag gaan wij een keer met u om de tafel zitten om te brainstormen over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden die er bestaan om vervolgens te streven naar een duurzame samenwerking. Wilt u in contact komen met onze commissaris acquisitie? Stuur dan een mail naar: s.vandevelde@vcms.nl